2012-03-27

Wait few minutes

Vi har en ny platt tv och en gammal tjock tv i "kontoret". Utav någon anledning så sitter den nya platta 42´ tummare på väggen inne hos K-H, dvs min administrativa assistent, och jag har 20´tums gammal tjock  tv hos mig. Dessutom funkar den gamla väldigt dåligt. Kass färg och inte mycket till ljud.

Då frågar sig den kloke såklart: Varför det är så, att ny och fungerande finns i hennes kontor (förresten, borde hon inte jobba och då inte behöva någon tv?) och gammal resp sunkig hos mig som faktiskt bor här 24/7? Det kan ni fundera på men jag tänker inte uttala mig i frågan...

Oavsett vilket. Nu har hennes närmaste chef (inte jag utan en lokalanställd) bestämt att ny tv skall till mig och hon ska ha gammal. Och då behövs ett bordstativ för att kunna ställa den i "mitt rum". Alltså begav jag mig till en marknad i närheten för att hämta stativet.

För ett par veckor sedan kontaktade jag en sony handlare och förklarade att jag ville ha ett bordsstativ till en sony tv. Efter ett par dagar ringde han och anmälde -"Allt klart!"
När jag nu dök upp idag så kände han igen mig, visste vad det handlade om men.... sa att han inte hade stativet i butiken just nu... Om jag kunde komma tillbaka om en stund? Typ 30 min?
Javisst, sa jag och gick en runda på resten av marknaden.

När jag kommer tillbaka senare så är han inte i butiken utan en annan säljare säger "-He is not here right now, just wait few minutes"
Så mycket har jag lärt mig i missionen. När locals säger "few minutes" kan det vara allt från "15 minuter, kvarten" till 5 min på lilla visaren... Aldrig ett bra tecken...

Självklart får jag vänta typ 5-10 min innan "fel säljare" kommer med en mobil som han vill att jag ska prata i. "Min" säljare förklarar via mobil att just mitt stativ finns inte idag men om jag lämnar mitt namn och nummer så återkommer han när han har fått hem det.

Vänta nu, det var ju därför jag var där för flera veckor sedan.Lämnat uppgifter och beställt. Han hade ju ringt och meddelat att stativet fanns inne.
Men just idag fanns det såklart inte.... Men numera blir jag inte förvånad längre....

1 kommentar:

  1. vet inte varför men slogs av tanken Råstorp när jag läser detta hi hi.....
    Kram syrran

    SvaraRadera