2012-05-25

Hänt en hel del sedan sist...Sen jag skrev senast har det hänt massor….

C och jag har haft en underbar vecka här i Delhi tillsammans. Så bra. Hittar inte ord, var SÅ bra! Sen reste vi på ett synnerligen värdigt sätt hem till Sverige.

Jag har varit hemma i ”Svedala” nästan 2 veckor. Träffat nära och kära! Suttit vid floden och druckit en god kaffedrink. Suttit på lilla torget och upplevt sommar. Grillat kyckling på burk, varit på Bullen, tagit en snikbiljett på Foxen och massor annat bra....

Jag har för sista gången (hoppas jag verkligen) rest ner till missionen igen. Nu återstår ”bara” sista rycket, en hemresa och sen är denna mission över.Som ni säker förstår så har jag prioriterat att vara och att göra saker istället för att skriva om dem. Det har varit roligt, bra och intensivt och därför har jag inte gått och satt mig vid datorn. 
Men nu skall det bli ändring på detta. De sista veckorna som jag har i missionen vill jag försöka få ner så många av mina tankar som möjligt på pränt.

Därför kommer ni garanterat få läsa om sådant om har hänt för längesedan, hänt nyligen och säker som händer precis just nu. Det kommer nog inte alltid vara i kronologisk ordning utan det kommer att vara precis som vanligt när det handlar om tankar.
De poppar helt enkelt upp emellanåt och då har jag tänkt försöka fånga dem på pränt…

Just nu kan jag inte släppa tankarna kring att min italienske kollega (som varit min stand-in under min ledighet) sitter nere i soffan på kontoret med en ”vän”.
Denna vän är snygg, verkar trevlig och är ganska attraktiv (läs urringad och kort klänning) kvinna från Frankrike. 

Han har inte berättat hur dom träffades eller hur dom känner varandra. Jag har inte heller frågat så att säga…
Italienaren åker tillbaka till Islamabad imorgon bitti och hon tycks jobba här i Delhi. Alltså är det nog sista kvällen för dem på ett tag.

Var precis nere i köket och kunde då inte undvika dem. De delar på en flaska rött vin och verkar ha ganska trevligt.
Kvinnan berättade för mig att denna flaskan hade hon köpt när hon var i Chile för två år sedan, haft med sig den till Moskva och sedan dess haft den i Delhi för ”a special moment”. Vilket tycks vara nu…

Blev erbjuden att provsmakade vinet, berömde det, var ganska gott som tur är och ursäktade mig med att jag är lite jetlagad och ska nog lägga mig snart.

Berättade att jag ska läsa en bok innan jag somnar och återvände till mitt rum. Att klockan bara är 1810 typ kommenterade de inte och jag sa inte heller något mer…
Man är ju inte bara officer utan även gentleman, ibland iaf…


1 kommentar:

  1. Hoppsan...var inte han gift....;) ja ja, det verkade ju som han hade trevligt iallafall! Om han är kvar så hälsa honom så mycket!
    Skönt att höra att du är framme och att allt gått bra. Nu är jag också hemma...f-n vad tråkigt att köra bil själv i 31 mil:((((

    Puss puss fr din C

    SvaraRadera