2011-11-18

Ny plats, Nya uppgifter, Nytt liv??

Snart kommer min nya titel var Staff Officer in Charge in Liaison Office New Delhi of United Nations Military Observer Group in Inda and Pakistan.
Och vad f#n betyder detta då?

Från och med den 1 december så kommer jag att officiellt representera UNMOGIP i Indien och ha min arbetsplats i New Delhi.

I väldigt korta ordalag innebär detta att jag kommer att vara samverkansofficeren mellan missionen och alla andra FN-organ som finns i Inden, indiska myndigheter samt hela det internationella samfundet som finns i New Delhi.

De närmaste dagarna kommer jag att vara i Delhi för att ”lära mig jobbet”. Sedan bär det av tillbaka till Islamabad för medaljparad och några dagars fortbildning för att därefter återvända i månadsskiftet. Men mitt nya liv kommer att vara i New Delhi!

Än så länge vill och kan jag inte uttala mig om vad jobbet kommer att innebära i detalj, men jag vet att långa dagar i bil på slingriga bergsvägar är över för denna gången.
Om de kommer att bytas ut mot långa timmar på flygplatsen för att hämta och lämna kollergor för att sedan sitta i trafikkaoset i Delhi istället återstår att se.

Kan säga att jag har verkligen sett fram emot detta!!
Det jag hoppas på är massor av nya intryck, att få uppleva nya saker i en av Indiens största städer (typ 25-30 miljoner invånare) och få möjligheten att utmana och utveckla mig själv på ett sätt som inte har varit möjligt hitills!

Men det viktigast av allt är att nu rullar bollen!!!

3 kommentarer:

 1. Låter som du skött dina kort väl hittills?

  SvaraRadera
 2. Lycka till i Delhi!!!!
  Kram syrran

  SvaraRadera
 3. Fick du med dig Dr Bombay på paddan? ;)

  SvaraRadera