2011-11-18

Vad gör jag här??

Ibland inser jag att man är på fel plats. För visst är det bra att göra en insats för världen, men när jag inte är på plats för dem som betyder mest för mig, känns det ganska ointressant att rädda världen.

Tänk dig själv hur det känns när jag får ett samtal från Sverige.  

Du, mår ganska dåligt... Fått rådet att åka till akuten... Hör av mig sen...

Måste erkänna att det känns ganska sunkigt att sitta i en bil på Pakistanska landsbygden när man får ett sådant samtal hemifrån.

Visst, jätteskönt att det finns släkt, vänner och kompisar man kan ringa och väcka mitt i natten och som ställer upp och finns till hands. Dessutom är det tryggt att veta att hon med stort H kan ta hand om sig själv och är ”bra och trygg”.

Men ändå.
Bara att inse.
Jag är på fel ställe just nu.

6 kommentarer:

 1. Säg till om vi kan hjälpa till på nåt sätt? Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 2. Ja jag måste erkänna att det hade varit skönt om du varit hemma just nu men allt löser sig, det vet du!! Nu är jag hemma på permis...
  Tack för omtanken
  Din Carolina

  SvaraRadera
 3. Träffade din kvinna och hon berättade vad som hänt. Försäkrade henne om att hon ALLTID kan ringa oss om det är nåt, och det gäller er båda! Men hon är som du säger stark och bra på att ta hand om sig själv :) /Många kramar Jenny och Linda!

  SvaraRadera
 4. Nej så är det ibland, skit kan man säga, vet vad du menar. Du vet ju att det finns många här hemma för henne även om hon är en stark och trygg i sig själv.
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Det var jag som skrev förra kommentaren. Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Vännen, vad fint du skriver!
  Länge sen sist nu, saknar dig nu när jag dessutom befinner mig i Halmstad:) Kan bara hoppas att du mår bra, att det finns dagar då du vet exakt varför du valt Kashmir... Kram Annika, alias den korta och starka ;)

  SvaraRadera