2012-06-10

Packat och klart

Nu var nästa steg genomfört.... Allt är packat och klart!

Har ägnat halva dagen åt att städa ur, plocka ihop och packa ner. Imorgon bitti kommer det att gå en bil norrut mot Jammu och då går mitt bohag (bokstavligen talat) med. Det lilla som är kvar, ett par shorts och nån skjorta, dator, kamera osv samt en uniform tar jag med mig på inrikesflyget på tisdag.

En dag kvar i Delhi.... Undrar vad jag skall göra... Gå en runda på stan? Åka upp till Old Delhi en sista gång? Får se... Kanske blir det en stund i solen med en bok.

En sak är iallafall säkert. Det blir en tur ut till Sadar market vid Delhi HQ Canteen area. Där skall jag dricka "en sista lassi" tillsammans med min förare!

Nu ska jag ta den kalla Kingfisher som väntar på mig i kylen, öppna påsen med chips och njuta av min näst sista kväll i Delhi!
Men först en dusch, blev ju genomsvett av att bära mina väskor ner för trappen, trots att klocka är snart halv nio här på kvällen.

2 kommentarer:

 1. Måste kännas konstigt trots allt, tänk vad ett år går fort ändå...du ska absolut ta en sista lassi och lova att hälsa så mycket till din trevliga chaffis:)))
  Snart ses vi, längtar efter dig i massor:))))

  Puss puss
  Din Carolina

  SvaraRadera
 2. Vet att där finns en här hemma som oxå räknar dagar eller hur Carolina ;-))))
  Kram

  SvaraRadera