2011-07-18

Nyss igen... Eller.... Någon som sett en väska??

Som lite lök på laxen har jag fortsatt att jaga mitt bagage…

Den 22 juni hämtades grejorna hemma i lägenheten i Svea Rike. Jag fick information, och även en bekräftelse, att grejorna hade anlänt till Islamabad den 6 juli. Fredagen den 8 juli kontaktade jag den ansvarige, i den civila staben, angående min utrustning.
Visst, inga problem. Jag har fått informationen att grejorna har anlänt. Öhh.. Men… Nu är det fredag och kan vara lite körigt att hämta grejorna idag…. Öhh… Fixar det på måndag!(läs den 11 juli) Inga problem!


När jag ringde snubben idag, 10 dagar senare, vägrade han först att ta emot mitt samtal. Efter ytterligare något försök svarade han, tog mitt nummer och skulle ringa tillbaka. När jag väl lyckats att förklara mitt ärende:  
Min utrustning – Anlände 6 juli –Du hämta! - Fortfarande inga grejor hos mig!! – Vad händer!?! (Dock fortfarande väldigt artigt från min sida, tro det eller ej)

Får jag följande till svar:
- Öhh.. lugnt… ingen fara.. Skulle nyss hämta det… Var nyss på väg… Öhh.. Hämtas idag… Skickas ut till dig på onsdag…


När jag försökte ringa i eftermiddags för att kontroller om knicke-dicken faktiskt varit och hämtat mina grejor svara han inte. Inte på någon anknytning, mobil eller dylikt….

Just nu ler jag mest. Jag har hunnit med att vara så fundersam, upprörd, orolig, hunnit ansträngt mig så mycket och bokstavligen legat sömnlös över dessa djävla grejor att jag har gett upp. 
Jag har malariamedicin så jag klarar mig ett tag till (tack för tipset J-O), tillräckligt många kallingar och strumpor så jag kan handtvätta varannan dag samt dator och paddan som åkte med i handbagaget.

Med andra ord så lider jag ingen nöd. Men visst, den dagen jag behöver något annat ur min militära utrustning så vet jag var det finns. I ett djävla lagerhus någonstans i Islamabad….
 Där någon hämtade ut grejorna nyss....

1 kommentar:

  1. Det verkar som om dom testar ert tålamod lite väl bra....håll ut, du fixar detta:)
    Puss puss/Din Carolina

    SvaraRadera