2012-02-28

Tiden går fort när man har skoj!

Varit hemma i snart en vecka nu. Shit vad tiden går fort när man njuter!

Som vanligt var det en omställning för både kropp och själ att komma hem. "Riktig mat", "riktig säng", "riktigt liv", ny tidszon och framför allt att komma hem till min egen C! Skönt!!När jag klev av tåget regnade det, blåste och sydsvensk vinter var i sitt esse. Men konstigt nog kändes det bra. Taxichaffören kommenterade att jag inte hade någon jacka. När jag svarade att det var 16 grader klockan 01,00 på natten där jag startade min resa och att jag därför inte hade någon jacka i handbagaget hummade han lite...

Men jag njuter av att det svenska vädret. Njuter av att det snöade igår. Tog till och med en frivillig promenad hem från gymmet i snöblasket!
Skönt!! Riktigt skönt med lite frisk, kylig luft...

Helgen har varit helt underbar! Tog en långhelg med flickan och reste bort över helgen.
Fredag. Checkade in på ett hotell, gick och strosade på stan (utan krav, stress och måsten). Åt lite brasiliansk plockmat, drack lite goda drinkar och smet tillbaka till hotellet i rättan tid. Perfekt Fredag!

Lördag. Strosade runt igen. Träffade kompisar, åt fantastisk thaimat, drack god öl och hade en jättetrevlig kväll. Ni vet allt som gör kvällen riktigt lyckad. God mat och goa kompisar!! En riktig bra lördagskväll!  
Bara så att ni vet, inte ALLS AVUNDSJUK på er kommande skidresa!!!

Söndag. Visste att vi skulle äta brunch och det skulle dyka upp en överraskning. Och det gjorde det kan jag lova! Midsommarkompisarna dök plötsligt upp!! M&K hade fixat barnvakt och kört över "halva" Sverige för att träffa oss/mig. Blev helt stum... Vi käkade en riktigt bra brunch tillsammans och bara satt och tjötade. Strosade vidare på stan, tog ett glas vin till (söndag eftermiddag, tja varför inte..) och fortsatte att prata. Snacka om kompisar!!

Måndag. Körde en "hemmabrunch" med en vän på hemmaplan. Satt nog tre timmar och åt american panncakes, drack te och åt frukt. Snackade, skrattade och bara vara. Som det skall vara med bra vänner. Och som sagt var. L, tro inte att lite snuva ska stoppa dig... Ses snart hoppas jag!


Nu börjar vardagen att göra sig påmind. Sorterat lite post som legat och väntat sedan sist. Ska till banken imorgon. Träffat föräldrarna en stund. Tömt diskmaskinen. Ska städa akvariet någon dag...

Faktiskt helt ok. Skönt med lite "svensk vardag". Skönt att träffa alla som man saknat. Blir glad över de som spontant ringer och säger hej. Att träffa henne som betyder mest varje dag.
Helt enkelt gött att vara hemma.

2 kommentarer:

  1. Himla trevligt var det!!!Ha det nu så gött så ses vi i Sommar om det inte blir fler överaskningar;-)
    Kram Midsommarkompisarna

    SvaraRadera
  2. Det va fina panncakes! Alltid fint och bara få "va" hos er! :) Kram Jenny

    SvaraRadera