2011-08-02

Bor i ett dj#vla Zoo!


E nu på en ny FS på den indiska sidan. Här är jag ensam observatör tillsammans med 3 chaufförer (fråga inte varför de är 3) och en ”kock”. Ska utvärdera kocken om ett par dagar, dock verkar denna killen faktiska kunna laga mat, vilket är positivt!

Under helgen var jag helt ensam, inga chaufförer då de var borta på en annan FS och kocken var ledig. 

Jo, ni vet hur det är när man har hamnat på ett nytt, okänt ställe och är ensam. Nya ljud, knäpper i väggar och man funderar över både det ena och det andra…Sitter och äter i min ensamhet när jag hör ett skrapande ljud… Ytterliggare ett par gånger hörs samma ljud men jag kan inte placera det. När jag reser mig upp efter maten ser jag en KRABBA mitt på golvet! Japp, en krabba stor som en handflata ungefär blänger surt på mig. Havet ligger ju bara 3 timmar bort, med flyg! Iofs ligger det en flod typ 100m bort men det är både en brant sluttning och hög mur emellan.


I förgår när jag försöker somna hör jag ett ljud från ett djur. Varannan, var tredje minut hörs ljuden igen. Funderar på om det är en apa som klättrar runt på plåttaket, en katt som krafsar runt på baksidan eller om det är fåglar som pickar runt på vattencisternen. Efter en kvart eller så tröttnar jag och börjar att försöka lokalisera ljudet vilket jag även lyckas med.

Det kommer från min garderob!! Det står ett stort gammalt träskåp som påminner om ett linneskåp i rummet. Dock har jag inte mina grejor där utan de är säkert förvarade i min aluminiumlåda.

Efter en snabb analys beslutar jag mig för det antingen är en geckoödla som har fastnat där inne eller… något annat… Mus, råtta eller… något annat.

Beslutar mig för att lösa problemet imorgon bitti stället och sätter in stora tunga väska utanför dörren så odjuret inte ska kunna rymma under natten. Men det är inte funkis. Efter ytterligare en halvtimmes krafsande, dunkade och andra skumma ljud bestämmer jag mig för att ”nu ska vi gå på tigerjakt”

När jag väl öppnar dörren hoppar en stor mus/liten råtta ut och e rejält sur. Efter att ha jagat runt den i rummet en stund lyckades jag få ut den till slut…. Sov sådär den natten.


Igårkväll när det var dags att borsta tänderna sitter det en padda på badrumsgolvet och tittar förvånat på min. Hur f-n den nu kom dit vet jag inte och jag orkar inte fundera heller…


Undrar vilket nästa djur i mitt dj#vla zoo är.. Märker väl det ikväll…
En egen padda i badrummet

Geckos finns det gott om, och det gillar vi!

5 kommentarer:

 1. Halloj!
  Hoppas att du har det bra och att du har kunnat äta upp dig lite nu med ny kock.Annars har du ju ganska många delikatesser att laga till,och dessutom få tyst på natten :)

  Det påminner mig lite som Indiana Jones i storstad,fast omvänt!!

  Vi saknar dig här hemma! Forts att ta hand om dig.
  Många svenska solskenskramar från Pernilla m fam

  SvaraRadera
 2. ...vilken söt padda! Du kanske kan be kocken tillaga paddlår eller nått...;)
  Jag ser Framemot när du är hemma och vi kan laga vår goda mat tillsammans!! Snart bara en månad kvar....längtar!
  Puss puss
  Din Carolina

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du har det bra! Låter nästan som att vi borde skicka lite fällor så att du kan minera av din borg ;)

  Ta hand om dig och titta noga i dina kängor innan du sätter på dem!

  Ser fram emot nästa inlägg i bloggen!

  //Griffin :)

  SvaraRadera
 4. Hittade en pryl som du kanske borde beställa :)

  http://www.motavack.se/product_info.php?cPath=5&products_id=14

  // Griffin

  SvaraRadera
 5. Glömt öronpropparna?????

  SvaraRadera